SINQERITETI DHE GËNJESHTRA

Ibn Mes’udi (r.a.) tregon se Profeti (a.s.) ka thënë: “Me të vërtetë, sinqeriteti të shpie tek mirësia, e mirësia të shpie në Xhenet. Vërtet, njeriu vazhdon të jetë i sinqertë (në fjalë e vepra) derisa shkruhet tek Allahu i Sinqertë. Kurse, me të vërtetë, gënjeshtra të shpie drejt shthurrjes, e

Read More

Një tregim interesant!

“Përse e lexojmë Kur’anin kur nuk kuptojmë as një fjalë Arabisht? Një amerikan i moshuar mysliman, jetonte në një fermë në lindje të maleve Kentaki (Kentucky) së bashku me nipin e tij. Çdo mëngjes, gjyshi zgjohej herët në mëngjes, ulej në tavolinën e kuzhinës dhe lexonte Kur’an. Nipi i tij, dëshironte të bëhej sikur

Read More

Emocionuese: Vogëlushi që mposhti sëmundjen e rëndë, i bëhet ëndrra realitet kur takon Gold AG

Argjend Nekaj është djaloshi që kur ishte 2 vjeçar, u diagnostifikua me gjëndrat limfatike.  Pas shumë viteve kimioterapi, Argjendi mposhti sëmundjen. Ai kishte shprehur dëshirën të merr pjesë në.Pas shumë viteve kimioterapi, Argjendi mposhti sëmundjen.Ai kishte shprehur dëshirën të merr pjesë në “Përrallë me Tupan” për të provuar talentin e tij

Read More