Home > Shëndetsi

Treningu në palestër mund të shkaktojë sulm në zemër – këto janë shenjat e para paralajmëruese

Nëse ushtroni me ngulm, patjetër duhet t’i kushton kujdes shëndetit tuaj. Stërvitja në palestër gjithmonë është ide e mirë, mirëpo nëse stërvitni nën mbikëqyrjen e ekspertit, i cili ka njohuri për gjendjen tuaj shëndetësore dhe di se a keni probleme kronike. Ushtrimi shpenzon organizmin dhe është e domosdoshme të ushtroni me maturi

Read More