Home > Pytje dhe përgjigje

A lejohet mbytja e insekteve me ujë, me djegje apo çfarë të veproj kundër tyre?

Pyetje-pergjigjeGjykimi islam rreth mbytjes së insekteve Pyetja: Insektet të cilat gjinden nëpër shtëpi, siç janë milingonat, furrtaret, buburrecat dhe insektet të tjera të ngjashme me këto… a lejohet mbytja e tyre me ujë, me djegje apo çfarë të veproj kundër tyre? Përgjigjeja: Në qoftë se këto insekte shkaktojnë dëme nëpër shtëpi, pra,

Read More