Wednesday, December 2, 2020
Home > Uncategorized > Çastet e para në Xhenet, momente interesante!

Çastet e para në Xhenet, momente interesante!

Çastet e para në Xhenet, momente interesante!

Kur i shehë lumenjtë, pallatet, tendat, arin, mendafshin, diamantin…
Kur i takon të dashurit, qe vdiqin me parë, dhe na munguan gjatë…
Kur takohet djali i mbarë me nënen, babai me vajzën…
Kur ta shohim të sëmurin e shëruar, të mërziturin e gëzuar, plakun ne moshë te re…
Kur takohemi me pejgamberët, i përshëndesim sahabet, të njoftohemi me dijetarët, i shohim muxhahidat, perballemi me shehidat, e i shikojmë me sy melaqet…

Kur na thonë ky është Ebu Bekri, ai tjetri atje Omeri, i ulur te një pemë Halid ibn Velidi, eh, kur ta shohim Muhamedin salaAllahu alejhi ve selem !

Kur t’i takojme banorët e shpellës, Dhul Karnejnin. Ky është transmetuesi Ebu Hurejra, komentuesi i Kuranit Ibni Abbasi…

Po, kur ta shohim ….. ALLAHUN …..

dr. Muhamed R. Nabulsi
shkëputje, e, përshtatje
ULVI F.

____
Allahu im

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: