Tuesday, January 19, 2021
Home > Këshilla Islame > DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

Gjumi është ilaç për ta harruar dhembjen dhe problemet dhe çdo të keqe që i ndodh njeriut.

Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i shtyp ndjenjat e tij, kjo e bën të jetë më tepër armiqësor dhe ia dobëson imunitetin e trupit.

Shumica e studimeve kanë ardhur në përfundim se gjumi e përmirëson bukurinë.

Nëse e përdor emrin tënd të realët në botën e internetit, ti je person i qartë dhe nuk turpërohesh nga vetja, dhe nuk të interesojnë mendimet e të tjerëve dhe posedon vetëbesim të lartë.

Nga dhembjet më të ashpra; të humbësh një njeri e ai është i gjallë para teje dhe të ndjesh prezencën e një personi i cili ua largua dhe më nuk kthehet!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: