Friday, March 5, 2021
Home > Këshilla Islame > Shikojeni atmosferën e Ramazanit nëpërmjet fotove: Agjërim, përkushtim, lexim Kur’ani

Shikojeni atmosferën e Ramazanit nëpërmjet fotove: Agjërim, përkushtim, lexim Kur’ani

Besimtarët muslimanë kanë hyrë në javën e dytë të agjërimit në muajin e Ramazanit.

Rituali i jetës së përditshme fetare gjatë këtyre ditëve është si ngahera i njëjti: agjërim, përkushtim i shtuar, lexim i shtuar i Kur’anit, dhe ngrënie e përbashkët e iftarit.

Panorama është thuajse e njëjtë në tërë botën islame; diçka që përsëritet për çdo vit, sa herë që troket Ramazani.

Jeta gjallërohet fort për muslimanët gjatë këtij muaji në të perënduar të diellit, për të humbur ritmin kur ai zë e lind.

Fotografitë në vijim përcjellin këtë atmosferë. /tesheshi.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: