Monday, January 25, 2021
Home > Shëndetsi > Keni filluar të mbeteni pa flokë? Ky ilaç bën magji në kokën tuaj

Keni filluar të mbeteni pa flokë? Ky ilaç bën magji në kokën tuaj

Me kalimin e viteve, cilësia e flokëve bie, andaj në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni preparatet natyrale.

Flokët janë një ndër zbukurimet më të bukura të secilës femër. Me kalimin e kohës, duhet që të kujdesemi sa më shumë për to, sepse vitet e bëjnë të veten dhe cilësia e tyre bie, transmeton Telegrafi.

Në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni këto preparate natyrale të verifikuara. Një ndër to është edhe kjo maskë, ndërkaq për përgatitjen e saj ju nevojiten vetëm tre përbërës: 2 lugë vaj ricini, një e verdhë e vezës dhe një lugë mjaltë.

Procedura: Përzieni përbërësit dhe me maskën e përftuar një herë bëni masazh rrënjëve të flokëve dhe pastaj pjesën e mbetur qiteni në pjesët e tjera të flokëve. Mbështilleni kokën me qese dhe lëreni të qëndrojë 2 deri 4 orë. Lani me shampo të cilin zakonisht e përdorni.

Këtë procedurë përsëriteni një deri dy herë në javë gjatë dy muajve.

Page 2 of 2

Keni filluar të mbeteni pa flokë? Ky ilaç bën magji në kokën tuaj

Me kalimin e viteve, cilësia e flokëve bie, andaj në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni preparatet natyrale.

Në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni këto preparate natyrale të verifikuara. Një ndër to është edhe kjo maskë, ndërkaq për përgatitjen e saj ju nevojiten vetëm tre përbërës: 2 lugë vaj ricini, një e verdhë e vezës dhe një lugë mjaltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: