Friday, January 22, 2021
Home > Këshilla Islame > 12 Dobite kryesore te misvakut

12 Dobite kryesore te misvakut

12 Dobite kryesore te misvakut

1. Misvaku e forcon mishin e dhëmbëve dhe parandalon prishjen e dhëmbëve!

2. Misvaku ndihmon në eleminimin e dhembjeve të dhëmbit si dhe parandalon rritjen e mëtejme të prishjes!

3. Misvaku i jep gojes erë të këndshme!

4. Misvaku është ilaç për sëmundje!

5. Misvaku eliminon aromën e pakëndëshme dhe përmirëson shqisën e shijimit!

6. Misvaku përmirëson të mbajturit mend!

7. Misvaku është ilaç për kokëdhembjet.

8. Misvaku krijon shkëlqim në fytyrën e atij që vazhdimisht e përdor atë!

9. Misvaku ndihmon dhembet te shkelqejne!

10. Misvaku përmirëson shikimin!

11. Misvaku e ndihmon tretjen!

12. Misvaku e qartëson zërin! etj…

12 Dobite kryesore te misvakut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: