Monday, January 18, 2021
Home > Lajme > Presidenti francez ia jep shtetësinë “Spider Man-it” dhe i gjen punë

Presidenti francez ia jep shtetësinë “Spider Man-it” dhe i gjen punë

Mamoudou Gassama, i riu nga Mali, i cili shpëtoi jetën e një fëmije të shtunën në Paris, do të marrë shtetësinë franceze dhe do të integrohet në shërbimin zjarrfikës, njoftoi presidenti Emmanuel Macron gjatë një interviste në Elysee.

“Të gjitha dokumentet do të legalizohen”, theksoi presidenti gjatë një bisede, të publikuar në faqen e rrjetit social “Facebook”, me malezin pa dokumenta, i cili shpëtoi një fëmijë katër vjeçar nga rrëzimi nga kati i katërt i një ndërtese në Paris.

Macron i kërkoi gjithashtu fillimin e procedurave për marrjen e shtetësisë, gjë që Gassama e pranoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: