Home > Përsonalitete > Nëse nuk e dini se kushë është ky njeri mësone …!

Nëse nuk e dini se kushë është ky njeri mësone …!

Nëse nuk e dini se kushë është ky njeri mësone …!

Aedini se?

Ki hoxhë vëllazen dashur e’ka krejt familjen hafiza,

Vetë Hafiz, gruan Hafize, dhe 3 djemt e ti Hafiza,

Ki Hafiz vëllazen dashur i’a ka mësu mbi 500 fëmive Kur’anin në një fshat në Kumanov…

Por asnjë media nuk e ban të ditur ketë lajm sepse kan frik prej Islamit.

Allahu të ruajt Hafiz #AbdulKader.

Shperndaje ta sheh bota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *