Monday, January 18, 2021
Home > Uncategorized > Perse Zoti zgjodhi dheun dhe ujin si baze te krijimit te njeriut ?

Perse Zoti zgjodhi dheun dhe ujin si baze te krijimit te njeriut ?

Kujto kur Zoti yt u tha engjejve: Une do te krijoj njeriun prej balte. ” (Sad, 71)

– Po perse Zoti zgjodhi dheun dhe ujin si baze te krijimit te njeriut dhe nuk zgjodhi dicka tjeter si p.sh. hekurin?
– Dheu dhe uji jane zgjedhur si substanca baze te krijimit te njeriut, pasi jane elementet me te paster dhe kane veti pastruese. Vete uji ne natyren e tij eshte i paster dhe perdoret per te pastruar. I paster eshte edhe dheu, te cilin e perdorim per tejemmum ne rast mungese te ujit.
– Me kete fakt, sikur Zoti deshiron te na thote se ti o njeri qe ne origjine je i paster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: