Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/hope/public/wp-includes/post-template.php on line 284
Friday, December 4, 2020
Home > Uncategorized > Medito!

Medito!

Fjala “LUMTURI” nuk është përmendur në Kuran, veçse në një vend: “Kurse të lumturit, do të hyjnë në Xhenet, ku do të qëndrojnë përherë, derisa të jenë qiejt dhe Toka, veç si të dojë Zoti yt. Kjo është dhuratë e pandërprerë”. Hud 108.

Kjo, që ti ta kuptosh se lumturia e vërtetë … nuk është në dynja … po në Xhenet.

Për ta arritur atë lumturi fillo nga këtu, me devotshmëri dhe me vepra të mira.

Ai që nuk e shijon lumturinë në këtë jetë të dynjasë, nuk do ta shijon edhe në ahiret.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: