Tuesday, January 19, 2021
Home > Uncategorized > Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore

Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore

Ky muaj, një muaj madhështor! I dalluar, i veçantë.

Në këtë muaj u zhvillua beteja më madhështore: beteja për ndarjen e së vërtetës nga e kota, dallimi i dritës nga errësirat!

Dhe agjërimi, një betejë edhe më madhështore: beteja me epshin dhe lakminë, një përpjekje për rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore!

Përgëzime për të gjithë ata që radhiten, radhiten në këtë betejë, për të ngadhënjyer e vërteta, për ta sfiduar të kotën; për ta mundur duke e edukuar epshin e lakminë, drejt pastrimit, ngritjes.

Agjërim të frytshëm! Betejë me triumfe madhështore!

Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore,

“që të bëheni të devotshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: