Monday, January 25, 2021
Home > Uncategorized > U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta

U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta

Muhammed:

U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta.

Transmetohen se eshte pyetur gjyshi i tij se perse e emrtove “Muhammed” kur dihet se arabet nuk i emertonin femite e tyre me kete emer, tha: “kam deshire qe te lavderohet ne toke dhe ne qiell”
Allahu e reailzoi deshiren e tij.

Allahumme sali ala Muhammedin wr ala ali Muhammed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: