Monday, March 1, 2021
Home > Uncategorized > Tek Ai cdo send eshte me mase te caktuar

Tek Ai cdo send eshte me mase te caktuar

”… Tek Ai cdo send eshte me mase te caktuar. ” (er-Ra’d, 8)

— Allahu ka vendosur ekuiliber per cdo gje. P.sh. nese korja e tokes do te ishte me e trashe se c’eshte tani ne do vdisnim per mungese te Oksigjenit, pasi ate do ta thithte korja. Nese perqindja e Oksigjenit do te ishte me e madhe se c’eshte tani (21%) do te shkaktoheshin zjarre me ferkimin me te vogel.

— Kush eshte valle Ai qe e caktoi perqindjen e Oksigjenit ne toke per 21% dhe nuk e lejon as te shtohet e as te pakesohet?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: