Saturday, February 27, 2021
Home > Uncategorized > Leximi i vazhdueshëm i ajeteve Kuranore ka këto dobi:

Leximi i vazhdueshëm i ajeteve Kuranore ka këto dobi:

Leximi i vazhdueshëm i ajeteve Kuranore ka këto dobi:

– Forcon imunitetin e trupit

– Rrit kreativitetin

– Shton përqendrimin

– Kuron sëmundjet e rënda

– Ndryshon sjelljen dhe përmirëson komunikimin me të tjerët.

– Qetëson shpirtin

– Trajton reagimet negative si nervozizmi dhe të qenit i rrëmbyer

– Përmirëson aftësinë për të marrë vendimet e duhura

– Të bën të harrosh frikën, të qenit i lëkundur dhe i stresuar

– Zhvillon dhe forcon personalitetin

– Kuron shumë sëmundje të zakonshme, si alergjitë, rrufat dhe dhimbjet e kokës

– Përmirëson të folurit dhe shpejtësinë në artikulim

– Mbron nga sëmundjet e rrezikshme si kanceri etj.

– Bën ndryshimin e duhur në vese të tilla si të ngrënit e tepërt dhe pirjen e duhanit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: