Tuesday, March 2, 2021
Home > Uncategorized > Zoti ia fshine mekatet besimtarit edhe me ethet e nje nate

Zoti ia fshine mekatet besimtarit edhe me ethet e nje nate

Zoti ia fshine mekatet besimtarit edhe me ethet e nje nate…!” (Hadith)

Jezid Ibn Mejsere, njeri nga dijetaret qe erdhi pas shokeve te Pejgamberit alejhisSelam, thote:

” Dikush mund te semuret dhe nuk ka vepruar ndonje te mire ndonjehere. Zoti i inspiron ne zemren e tij ne kohen qe vuan, duke i thene: ” Kthehu tek Une, o robi Im !”
Gjate dhimbjeve mund t’i lotojne syte duke shpresuar ne Meshiren e Zotit, keshtu del nga semundja i pastert nga gjunahet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: