Sunday, January 24, 2021
Home > Uncategorized > Keshilla mjekesore rreth kombinimit te pemeve dhe perimeve

Keshilla mjekesore rreth kombinimit te pemeve dhe perimeve

Keshilla mjekesore rreth kombinimit te pemeve dhe perimeve etj. !
Dobite per organizem

* Dardha + Bananeja – rregullon shqerin ne gjak.

* Karrote + Molle + Dardhe + mango – lehteson temperaturen trupore , luftojne helmet, shtypjen e ulet dhe jane antioksidues qe mbajne trupin vital.

* Shalqiri i bardhe + Rrush + Shalqiri i kuq + Qumesht – Jane te pasura me Vitamin C dhe Vitamine B2 qe forcojne aktivitetin e qelizave dhe forcojne imunitetin e trupit.

* Papaya + Ananas + Qumesht- Te pasura me vitamin C, E dhe hekur. Mbajne te fresket dhe te fuqiahme lekuren + ndihmojne metabolizmin

* Bananeja+ Ananas + Qumesht – Permbajne vitamina dhe perberes ushqimore dhe parandalojne kapsllekun.

Përshtati dhe përktheu: Abdurrezak MD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: