Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > Çfarë di për… elhamdulilah?

Çfarë di për… elhamdulilah?

Fjala e parë që ka thënë Ademi alejhi selam…

– Fjala e parë në Kuran.
– Lutja më e mirë.
– Njerëzit më të mirë janë falënderuesit.
– Fidanishte e xhenetit.
– Thuhet në çdo gjendje.

O Allah, Ty të takon falënderimi derisa të jesh i kënaqur, edhe kur të jesh i kënaqur dhe do të falënderoj edhe pasi të jesh i kënaqur.

Përshtati: Valdet Kamberi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: