Monday, March 8, 2021
Home > Uncategorized > ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHEMBJEVE

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHEMBJEVE

Dije se, Allahu kur të sprovon me diçka, vetëm se në të ka hajr për ty, edhe nëse ti e mendon të kundërtën e saj!

Mërzia është sprovë.
Nostalgjia është sprovë.
Ndarja është sprovë.
Sëmundja është sprovë.
Çdo gjë e cila të mundon,
dhe të turbullon çiltërsinë e jetës tënde,
dhe ta loton syrin, është sprovë!
E ti, mos e harro premtimin e Allahut: “Prandaj, përgëzoji të duruarit”. Bekare 155.
Ky është ilaçi më i mirë për qetësimin e dhembjeve!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: