Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > ÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!

ÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!

ÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!

Një ditë nga ditët, një pasanik ia dorëzoi një të varfrit një shportë të mbushur me ushqim të prishur. I varfëri nga ky gjest i pasanikut u buzëqesh dhe u largua nga pallati me shportën në dorë, e zbrazi atë nga malli që ishte në të dhe filloi ta pastron.

Pasi që e pastroi, në të vendosi trëndafila me bukuri të rrallë dhe me erë të mirë, dhe u kthye në pallat dhe ia dorëzoi pasanikut.

Pasaniku nga ky gjest u habit dhe e pyeti: Pse kur unë ta dorëzova shportën me mall të prishur, ti ma ktheve me trëndafila të bukura?!

I varfëri iu përgjigj: “Çdo njeri e jep atë që e ka në zemër!!”.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: