Saturday, February 27, 2021
Home > Uncategorized > Letër cdo prindi!

Letër cdo prindi!

Fëmiu yt gënjen shumë, sepse ti e llogaritë ashpër.
– Fëmiu yt nuk ka besim në vete, sepse ti nuk e inkurajon.
– Fëmiu yt flet dobët, sepse ti nuk komunikon shpesh me të.
-Fëmiu yt vjedh, sepse ti nuk e ke edukuar të japë dhe shpenzojë.
-Fëmiu yt frikacak, sepse ti e mbronë atë.
– Fëmiu yt nuk respekton të tjerët, sepse ti nuk ulë zërin me atë.
– Fëmiu yt qëndron i nervozuar çdo herë, sepse ti nuk e lavdëron.
– Fëmiu yt është koprrac, sepse ti nuk e ndihmon.
-Fëmiu yt është i dhunshëm me të tjerët, sepse ti e keqtrajton. -Fëmiu yt xhelozon, sepse ti e neglizhon.
– Fëmiu yt të pengon, sepse ti nuk e puthë e përqafon.
– Fëmiu yt nuk të dëgjon, sepse ti shpesh nga ai kërkon.
– Fëmiu yt rri i mbyllur, sepse ti je i nxënë.
-Fëmiu yt shpeshëherë sillet se me qenë ‘prindi yt’, sepse gjyshi i tij nuk respektohet nga ti.
-Fëmiu yt është egoist, sepse ti altruizmin e shprehë me të tjerët dhe jo me atë.
-Fëmiu yt nuk lexon, sepse ti i servon lojëra kompjuterike.

Prindër, bëni kujdes se si silleni me fëmijët. Ata i keni amanet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: