Saturday, October 24, 2020
Home > Uncategorized > Drejtoju Zotit tënd!

Drejtoju Zotit tënd!

Drejtoju Zotit tënd!

Nëse ndjen se të kanë rënduar hallet dhe po ta zënë frymën, ndalu pak, mbushu me frymë dhe tregoja Zotit të gjitha hallet e tua.

Mos i ul duart pa ia treguar të gjitha dhe pa i kërkuar ndihmë dhe mbështetje Atij!
Zoti jua zgjidhtë të gjitha hallet dhe ua mbushtë zemrat dhe jetët me gëzim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: