Thursday, March 4, 2021
Home > Uncategorized > Ndalu pak me mua

Ndalu pak me mua

Ndalu pak me mua

Mos u trishto,nëse je i varfër të tjerët rreth teje janë të mbytur në borxhe,nëse s’ke mjet transporti dikush nuk ka as këmbë.Nëse ankohesh nga një dhimbje,shih të tjerët që janë të lidhur mbi krevate me vite të tëra.Nëse ke humbur një fëmijë s’e dheh më,të tjerët prej një aksidenti humbën tërë familjen….

Mos u brengos: Nëse ke gabuar pendohu,nëse i bërë ndokujt keq a padrejtësi,kërkoji falje Allahut dhe robit që ia bëre atë të keq.Mëshira e Allahut xh.sh është e gjërë,dera e pendimit ende rri e hapur,të pret ty,sepse ajo të pranohet,me lejen e Allahut.

Mos u trishto; Se sistemi yt nervor një ditë prej ditësh do të dëmtohet,që do të sjellë dridhje trupi e lodhje zemre,dhe dyshemeja të bëhet vend lodhjeje.

Aid el Karni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: