Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/hope/public/wp-includes/post-template.php on line 284
Saturday, February 27, 2021
Home > Uncategorized > Disa fjalë të bukura të këshillave nga Hoxha M. Khan

Disa fjalë të bukura të këshillave nga Hoxha M. Khan

Disa fjalë të bukura të këshillave nga Hoxha M. Khan:

“Paqa dhe Mëshira qofti mbi ju Hoxhë Khan, unë kam një problem kënaqësisë me gruan time, kam provuar të gjitha pilulat, medikamentet dhe mjekët dhe nuk kryen punë asgjë, Ju lutem më ndihmoni, çfarë mund të bëj për të shpëtuar martesën time? E Dua gruan time, me gjithë zemrën time.”

Përgjigja ime: “. Zgjidhni një kohë të ditës, merrni Kur’anin dhe të filloni lexoni. Kryeni namazin tuaj dhe du’a në sexhden tuaj, pastaj më lejoni të di se çfarë ndodhi”
M. Khan

Përgjigja e tij: “. Hoxhë Khan, unë falënderoj Allahun, pastaj unë ju falënderoj juve. Zemra ime është e bashkangjitur me gruan time dhe unë e mora këshillën tuaj. Pas një ditë leximi Kur’ani, Allahu vendosi një dashuri të thellë në zemrën time për të dhe unë.. ishte në gjendje për të ringjallur intimitetin tim. Tani, unë ndjehem shkëlqyeshëm dhe martesa ime është më e frytshme se kurrë më parë. Unë falënderoj Allahun, dhe unë patjetër ju falënderoj juve për shpëtimin martesën time ”

Pse i dhash atij këshilla të Kur’anit?
All-llahu svt thotë: “Ne e kemi zbritur Kur’anin si një kurë dhe mëshirë për besimtarët …. 17: 82
Ky ajet nuk specifikon se çfarë shëron Kur’ani, kështu që mundësitë mund të jenë të pafundme! Unë lus Allahun xh.sh. shëroj të gjitha nevojat tona ..Amin.

Përshtatën: HaNa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: