Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > Çiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaç

Çiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaç

Për çiftet që steriliteti i pengon në furnizimin me fëmjë, istigfari me lejen e Allahut bën çudira. Thënia estagfirullah me bindje dhe në mënyrë të vazhdueshme bëhet shkak për lindjen e fëmijëve.
Çiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaç.
Shkëputje nga ligjërata e mbajtur vetëm për femra.

Hoxhë Valdet Kamberi
E huazuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: