Thursday, March 4, 2021
Home > Uncategorized > BUZËQESHU SE ..!!

BUZËQESHU SE ..!!

Buzëqeshu se, Allahu..

nuk të bëri të mërzitesh, përveç se për t’u gëzuar..

nuk mori nga ti, vetëm se për të dhënë..

nuk të bëri të qash, vetëm se për të qeshur..

nuk të privoi nga diçka, vetëm se për të ngritur..

nuk të sprovoi, vetëm se nga ajo se.. Ai të donë!

Allahu na bëftë ty dhe mua, nga ata për të cilët thërritet në qiell.. Unë e dua filanin dhe ju done.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: