Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/hope/public/wp-includes/post-template.php on line 284
Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > A e ke ditur ?Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga

A e ke ditur ?Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga

A e ke ditur ?

Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga

LA HAVLE VE LA KUVVETE IL-LA BIL-LAH
S’ka lëvizje e as force përveç se më dëshirën e Allahut.

(Kjo lutje është ilaç për nëntëdhjetë e nëntë sëmundje,më e lehta e të cilëve është brenga.)

Thuaje cdo ditë me bindje dhe zemër me dhjetëra herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: