Monday, March 8, 2021
Home > Uncategorized > Nje keshille nga Muhamedi alejhi selam dhe nje nga Omeri radijAllahu anhu

Nje keshille nga Muhamedi alejhi selam dhe nje nga Omeri radijAllahu anhu

“Shtate vitet e para luaj me femijen tend, shtate vitet e dyta edukoje ate ndersa shtate vitet e treta vellazerohu me te mandej lere litarin te lire”.

Omeri, radijAllahu anhu

I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) thotë: “Në ditën e Kiametit Allahu thërret: “Ku janë fqinjët e Mi? Ku janë fqinjët e Mi?” Engjëjt thonë: “O Zoti ynë! E kush është ai që i takon të jetë fqinj i Yti?” Allahu thotë: “Ku janë ata që i mbushnin xhamitë?”

Es-Sahiha, 2728.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: