Monday, March 8, 2021
Home > Uncategorized > Ne cilën ditë u krijua toka?

Ne cilën ditë u krijua toka?

Ebu Hurejra (radijAllahu anhu) thote: “Me kapi Pejgamberi (sal-lAllahu ‘alejhi ue selem) prej dore dhe me tha: “Allahu ne diten e shtune krijoi token, diten e diele krijoi malet, diten e hene krijoi pemet, diten e marte krijoi gjerat e papelqyeshme, diten e merkure krijoi driten, diten e enjte i shperndau kafshet ne siperfaqen e tokes, diten e premte deri ne aksham ne oret e fundit, krijoi Ademin (alejhis-selam) si krijese te fundit nga krijesat.”

{Muslimi, Ahmed ibn Hambel}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: