Home > 2017 > December (Page 2)

ÇFARË MIKU DO TË ZGJEDHËSH?

ÇFARË MIKU DO TË ZGJEDHËSH? Nëse e shpeshton leximin e Kuranit, atë ke për ta miqësuar. Nëse e shpeshton agjërimin, atë ke për ta miqësuar. Nëse e shpeshton sadakanë, atë ke për ta miqësuar. Nëse e shpeshton të përmendurit e Allahut, atë ke për ta miqësuar. Nëse kërkon dituri, atë ke për ta miqësuar. Nëse e

Read More

Vetëm edhe pak vite…

“Më vjen keq… Ju kanë mbetur vetëm edhe pak vite për të jetuar!” Fjalët e mjekut peshojnë rëndë dhe godasin pacientin me tërë fuqinë. Ato qëndrojnë sikurse plumbi në hapësirë, përderisa domethënia e atyre fjalëve sa e thjeshtë po aq edhe tmerruese dalëngadalë shpon vetëdijen e pacientit, i cili ende shpreson të

Read More

Bota fsheh sekrete?!

Shihet një ndërtesë e madhe. Përpara saj, është një grumbull njerëzish. Ndërtesën e shohin të gjithë. Edhe ata që kanë shikimin e dobët. Por, çfarë ka pas ndërtesës, këtë lëre që nuk e shohin të dobëtit në shikim, po as ata që shohin kthjellët! Mmm, atëherë, kush na qenka ai

Read More