Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > KËSHTU BËHESH I LUMTUR!

KËSHTU BËHESH I LUMTUR!

KËSHTU BËHESH I LUMTUR!

Kur gjendja dhe momentet të vështirësohen..
dhe çdo gjë që ishte me ty bëhen kundër teje..
mos ia vështirëso vetes..
po thuaj: O Zot dhe buzëqesh!
Nëse nuk mundesh të vizatosh buzëqeshjen mbi buzët e tua..
vizatoje mbi buzët e atyre që i ke përreth..
dhe kështu bëhesh i lumtur!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: