Friday, March 5, 2021
Home > Uncategorized > Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam (ja cka duhet të bësh)

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam (ja cka duhet të bësh)

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam

“Allahu ka thënë:
“0 Musa, respektoji prindërit, sepse ai që respekton prindërit i zgjatet jeta dhe do të ketë fëmijë të sjellshëm, e kush nuk do t’i respektojë prindërit, do t’ i shkurtohet jeta dhe do të ketë fëmijë të praptë.”

/mjeksiaislame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: