Saturday, October 24, 2020
Home > Uncategorized > Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas sures Jusuf që rikthen shikimin deri në 99%

Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas sures Jusuf që rikthen shikimin deri në 99%

Në të ardhmen, një kompani farmaceutike zvicerane do të fillojë prodhimin e ilaçit të
quajtur ” Kura Kur’anore”.

Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe
pretendohet të rivendosë vizionin deri në 99 përqind. Ai pohon se ky ilaç u gjet në librin e
shenjtë’ islamik të Sures Jusuf, vargu 84, përcjellë Struga Ekspres.

Në ajetin 84 thuhet se paraardhësit tanë shpesh përdorën djersën si ilaç natyral për shumë
çështje, veçanërisht kur ajo erdhi në shërimin e syve dhe në rivendosjen e vizionit.
Eksperimentet u bënë me lepujt dhe njerëzit, duke treguar se ilaçi me të vërtetë bën
mrekulli.

Pra, çfarë mendoni për këtë? A është e mundur për të rikthyer shikimin pa kaluar
një operacion? E pra, del se kjo tashmë është bërë realitet dhe se me të vërtetë
funksionon.

Shpikësi donte që ilaçi të quhej” Kura Kur’anore”, kërkesa e tij u miratua dhe kompania
zvicerane së shpejti do të fillojë me prodhimin,transmeton Struga Ekspres.

Burimi: Healthylifevision ©gatuajshendetshem/a.c/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: