Monday, March 8, 2021
Home > Uncategorized > PIKTUROJE TABLON TËNDE!!

PIKTUROJE TABLON TËNDE!!

Jeta ka një pllakë apo tablo artii!

Ngjyrat e saj.. janë thëniet e tua!

Pamjet e saj.. janë veprat e tua!

Kornizat e saj.. janë jeta jote!

Piktori.. je ti!

Kur mbaron jeta jote, plotësohet tabloja!

Sipas bukurisë dhe pamjes.. vlerësohet çmimi i saj!

Kur bëhet Kiameti, i prezantohet çdo njeriut tabloja e vet, dhe ti e pret rezultatin e saj!!

Sa e ke mundësinë në dorën tënde pikturoje tablon tënde me gjëra të bukura!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: