Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > Buzeqeshja dhe heshtja

Buzeqeshja dhe heshtja

Shejhu i nderuar Muhamed Sharavi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Përkujdesu që gojën tënde ta shfrytëzosh në dy gjëra të rëndësishme.

Ato janë: buzëqeshja dhe heshtja.

Buzëqeshjen, për t’i zgjidhur problemet.

Heshtjen, për t’i tejkaluar problemet.
/mjeksiaislame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: