Monday, January 25, 2021
Home > Uncategorized > Harrojeni gërhitjen me ketë lëng natyral

Harrojeni gërhitjen me ketë lëng natyral

Problemi i shumë njerëzve është gërhitja.

Dhe ky problem nuk e pengon vetëm personin por edhe ata përreth tij.

Nëse dikush gërhet me zë aq të lartë sa që ju mban zgjuar tërë natën? Nervozuese apo jo?

Nëse doni që të reduktoni gërhitjen është një pije natyrale që mund të përgatitet shumë lehtë.

Përbërësit:

– 4 karrota
– 1 mollë
– 1/8 limon i shtrydhur
– ½ xhenxhefil

Udhëzimet: Kombinoni të gjithë këta përbërës në një mikser.

Kjo pije ju ndihmon që të reduktoni kongjestionin e hundës dhe kështu në mënyrë graduale edhe gërhitjen gjatë gjumit.
/gatuajshendetshem.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: