Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > DASHURIA E VËRTETË!

DASHURIA E VËRTETË!

DASHURIA E VËRTETË!

E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj se ajo nëse vdes sa do pres ta marton tjetrën pas saj?
Burri i tha: Deri sa të thahet dheu i varrit tënd.
I tha: A më premton …??
Ia ktheu se po me lejen e Allahut.
Pas një kohe shumë të shkurtër vdiq gruaja dhe burri e vizitonte varrin e saj për çdo ditë brenda një viti … dhe varri gjithmonë ishte i lagur, dheu nuk u thante!!
Një ditë nga ditët burri shkoi në varreza natën dhe pranë varrit të gruas e gjeti vëllaun e saj. E pyeti: Çka bën këtu?
Tha: E realizoj porosinë e motrës sime. Çdo dy ditë e lagi dheun që të mos thahet varri i saj!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: