Friday, January 15, 2021
Home > Uncategorized > Si vijnë meleket tek ju

Si vijnë meleket tek ju

Ebu Hurejra – radijallahu anhu – tregon se Pejgamberi – alejhi selam – ka thënë:
“Melekët vijnë (tek ju) panderprerë, ditën dhe natën, dhe të gjithë mblidhen së bashku në kohën e faljes së agimit dhe të pasdites.
Pastaj, ata që kanë ndenjur me ju gjithë natën, ngjiten tek Allahu i Cili i pyet ata edhe pse Ai e di përgjigjen që më parë, më mirë se ata):
“Si i latë robët e Mi?” Ata përgjigjen: ” Ata i lamë duke u falur dhe kur shkuam, përsëri i gjetëm po duke u falur.”

Buhariu

/xhamiambret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: