Wednesday, January 20, 2021
Home > Uncategorized > PËR TË SHTRENJËTËN NËNË

PËR TË SHTRENJËTËN NËNË

“Librin më të mirë që e kam lexuar në jetën time ka qenë Nëna!” (Abraham Lincoln)“Nuk gjen në botë jastëk më të mirë se sa prehëri i nënës, e as trëndafil më të bukur se sa thellësirat e shpirtit të saj!” (Shekpsir)

“Nëna është ajo e cila e përkund djepin me të majtën e saj, kurse botën me të djathtën e saj!” (Napoleon)

“Sikur të ishte bota në njërën pëllëmbë të dorës time, kurse nëna në pëllëmbën tjetër të dorës, e unë.. do ta zgjedhja nënën!” (Jean Jacques Rousseau)

“E ardhmja e fëmijës, varet nga nëna!” (Napoleon)

“Nëna ime është ajo e cila më ka ndërtuar!” (Edison)

“Vërtetë e tërë bota është e vogël, kurse nëna, mbetet gjithnjë e madhe!” (Victor Hogo)

“Nëna është një kandil i shenjtë që m’i ndriçon netët e jetës, me modestin dhe stilin e saj të lehtë të një amërisë!” (Shejbi)

“Streha me më së shumti siguri kusht mund të jetë vallë?! Prehëri i nënës!” (Florian)

“Nuk qetësohem kurrë, vetëm kur ta kem vënduar kokën tek prehëri i nënës sime!” (Sokrati)

“Në botë ka diçka më të vlefshme se sa jeta bashkëshortore. Ajo diçka është nëna!” (Shafir)

“Dashuria ndaj nënës mbetet e përjetshme, pavarësisht çdo gjëje tjetër!” (Anonim)

“Zemra e nënës është shkolla e fëmijës!” (Henri)

“Gërrmo në zemrën e çdo gruaje se do të gjesh një nënë!” (Jules Michelet)

“Në prehërin e nënës, përgaditen burrat e vatanit!” (Joseph G. Demeter)

“Shtëpitë të cilat janë pa nëna të mira, s’janë tjetërgjë, vetëmse varre!” (Balzak)

“Mund të blesh, pothuaj çdo gjë, vetëm nënë Jo!” (Eva Danas)

“Puthjet e nënës sime, më bënë mua artist!” (Benjamin Veset)

“Fjalët më të mira që mund t’i thonë buzët është nënë! (Xhebran)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: