Friday, January 15, 2021
Home > Uncategorized > NUK KËRKOJMË NJERI TË PAGABUESHËM

NUK KËRKOJMË NJERI TË PAGABUESHËM

NUK KËRKOJMË NJERI TË PAGABUESHËM!Por kërkojmë njeriun që kur gabon, e kupton gabimin e tij. Pastaj bën përpjekje të mos e përsërisë të njëjtin gabim. Dhe kjo përpjekje të reflektojë në fjalë, sjellje e vepra.

Përderisa nuk arrijmë sadopak të reflektojmë, e gjithë ajo që themi se jemi a duam, janë barrë mbi supe, e jo breng në zemra.

Të duash, është shenjë për lëvizje. Mund ta shtysh e ta ndihmosh. Por s’është e lehte ta bësh tjetrin të dojë. Nuk mund të hyjmë në zemrat e njerëzve sikurse ndërhyn një kardiolog. E gjithë ajo që mund të bëjmë për të, është të reflektojmë pozitivitet, mirësi e dashuri.

Dhe këtë, para se ta bëjmë për të tjerët, duhet ta bëjmë për veten.
/avnitafili/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: