Tuesday, January 19, 2021
Home > Uncategorized > 10 Doktorët më të mirë në botë

10 Doktorët më të mirë në botë

10 Doktorët më të mirë në botë:1-Kurani.

2-Pirja e shumtë e ujit.

3-Gjumi i mjaftueshëm natën.

4-Marrja e ajrit të pastër.

5-Ecja 1-2 orë në ditë.

6-Ushqimi i shëndetshëm dhe i rregullt.

7-Rrezet e diellit jo të dëmshme.

8-Mjalta.

9-Fara e Zezë.

10-Kënaqësia dhe pajtimi me Kadan dhe Kaderin(atë çka ka caktu Allahu).

Përktheu dhe përshtati:

Aid F.Musliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: