Saturday, January 23, 2021
Home > Uncategorized > Terapia 7 ditore kundër gripit dhe të ftoftit

Terapia 7 ditore kundër gripit dhe të ftoftit

TERAPIA 7 DITORE PËR TË GJITHË JU QË KENI GRIP DHE FTOHJE!

Receta:

Çdo mëngjes nga 300 ml ujë të ngrohtë me lëngun e një limoni, 3 cm xhenxhefil, 1 cm spec të kuq djegës të bluar, 1 lugë çaji turmerik pluhur dhe 1 lugë mjaltë organik.
Përzijini përbërësit dhe e përdorni tërë dozën ditore çdo ditë përgjatë 7 ditëve.

/mjeksiaislame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: