Tuesday, January 19, 2021
Home > Uncategorized > RRITI FLOKËT TUAJA NË MËNYRË NATYRALE ME VETËM DY PËRBËRËS

RRITI FLOKËT TUAJA NË MËNYRË NATYRALE ME VETËM DY PËRBËRËS

RRITI FLOKËT TUAJA NË MËNYRË NATYRALE ME VETËM DY PËRBËRËS: VAJ ULLIRI EDHE KAFE.

Recept unik të rritjes së flokëve në mënyr të mahnitshme me vetëm dy përbërës: VAJ ULLIRI & KAFE. Rriti flokët tuaja në vetëm dy javë të përdorimit. Flokët jo vetëmse do të rriten mahnitshëm, por do të jenë të buta të shëndritshme dhe të shëndetshme gjithashtu. Do të mahniteni se sa shum do të rriten për vetëm 15 ditë të përdorimit.E tëra qka ju duhet është ta përgatisni në kushte shtëpiake edhe atë shum lehtë.

Përgatitja:
50 mililitra të vajit të ullirit I qitni në një tegëll, pastaj
3-4 lugë të mesme me kafe I shtoni po në atë tegëll, mbylleni kapakun dhe shkundeni tegllën të përzihen të dyja mirë për 1 minutë derisa të formohet masa e njejtë. Lejeni të qëndrojë mandej tegllën për 5 minuta në mënyrë që kafeja dhe vaji I ullirit ti lëshojnë përbërësit e tyre, dhe mandej vendosne në një enë dhe ngrohne për 3 minuta dhe përziene duke e ngrohur. Kjo është e tëra, përzierja është gati për përdorim.

Përdorimi:
Në kafkë (scalp) vendosne përzierjen pasi e keni ngrohur dhe masazhone kafkën (skalpin) për 3 minuta. Përdorne 2-3 herë në javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: