Tuesday, January 19, 2021
Home > Uncategorized > Ilaç natyral kundër anemisë

Ilaç natyral kundër anemisë

Ilaç natyral kundër anemisë

Të përgatitet një masë prej gjysmë kilogrami mjaltë dhe gjysmë kilogrami arra të bluara dhe lëng nga një limon. Të përzihet gjithçka mirë dhe tri herë në ditë ta hani nga një lugë.

 

/mjeksiaislame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: