Wednesday, January 20, 2021
Home > Uncategorized > Heqni qafe puçrrat në fytyre dhe përhapja e urdhjave për 24 orë

Heqni qafe puçrrat në fytyre dhe përhapja e urdhjave për 24 orë

Nëse keni një problem me herpes ose puçrrat në fytyre, ja nje menyre natyrale shpëtoni prej tyre.

Merrni një copëz hudhëre, e preni imët dhe vendoseni drejtpërdrejt në shpërthimin e puçrrave. Lejoni të qëndrojë për 10 minuta, pastaj e lani me ujë të nxehtë.

Këtë procedurë përsërisë 5 herë.

Për 12 orë puçrrat do të zhduken, nëse është një infeksion më i madh përsëriteni procedurën dhe ditën tjetër.

Hudhra rrit aftësinë mbrojtëse të trupit, dhe është e pasur me vitamina dhe është konsideruar si një antibiotik natyral.

/mjeksiaislame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: